Donatorsko veče: Prikupljeno 130.000 KM za FK Sloboda
Foto: tuzlanski.ba

Održano prvo donatorsko veče za tuzlanski klub

Donatorsko veče: Prikupljeno 130.000 KM za FK Sloboda

E. Čaušević

U restoranu Zlatnik u Tuzli sinoć je održano prvo donatorsko veče za Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle.

Incijatori donatorske večeri bili su Grad Tuzla, te mnogi privrednici sa područja ovog grada u cilju prikupljanja novčanih sredstava. Učestvovao je i dobar broj kompanija koje nisu iz Tuzle, a njovi predstavnici doprinijeli su evropskom putu Slobode.

Na sinoćnjoj donatorskoj večeri u ponudi su bila četiri paketa usluga u iznosima od 2.500, 5.000, 10.000 i 20.000 KM. Vrijednost potpisanih ugovora između Slobode i privednih subjekata je više od 130.000 KM.

"Svaka pomoć Slobodi je dobrodošla. Slijedi nam težak period za koji će biti potrebno dosta novca kako bi istrajali u našim planovima. Najveći teret je svakako reprogram duga prema Poreznoj upravi FBiH koji treba da plaćamo svakog 15. u mjesecu u iznosu od preko 194.000 KM", rekao je predsjednik Slobode, Azmir Husić.

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, kazao je da je veoma zahvalan svim biznismenima koji su učestvovali sinoć u prvoj donatorskoj večeri FK Sloboda. Drugo donatorsko večer održava se večeras u restoranu "Lovac".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi