Donnarumma napravio grešku koju će zauvijek pamtiti

Pescara vodi sa 1:0

Donnarumma napravio grešku koju će zauvijek pamtiti

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana trenutno igraju na gostujućem terenu protiv Pescare u okviru 30. kola italijanske Serije A.

Rossoneri danas očekuju nova tri boda u borbi za Ligu prvaka, dok je Pescari svaki bod zlata vrijedan u borbi za opstanak. Iako je Milan imao incijativu na početku meča prvi do prednosti stigli su domaći igrači.

Paletta je htio vratiti loptu Donnarummi, ali je mladi golman Milana napravio nevjerovatnu grešku, te je lopta na kraju završila u mreži Milana za veliko slavlje domaćih navijača.

Zanimljivo je da u dosadašanjem dijelu utakmice Pescara nije imala nijedan udarac u okvir gola Milana, ali vode sa 1:0 autogolom Palette.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti