Donnarumma: Raiola će odlučiti o mojoj sudbini

Puno povjerenje u agenta

Donnarumma: Raiola će odlučiti o mojoj sudbini

M. Šljivak

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma još uvijek ne zna hoće li i naredne sezone nositi dres Rossonera.

Ovaj 18-godišnji čuvar mreže je fantastičnim odbranama privukao pažnju evropskih bogataša, koji nude ogroman novac za njegove usluge.

Ipak, postoji opcija i njegovog ostanka u klubu, što je želja mladog čuvara mreže, ali će na kraju o svemu odlučiti poznati agent Mino Raiola.

"Nadam se da ću ostati ovdje. Za sve oko moje karijere će se pobrinuti moj agent", rekao je Donnarumma.

Oglasio se i Raiola koji tvrdi da se još ne zna šta će biti s njegovim klijentom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znamo još uvijek hoće li ostati, jer ne znamo na šta će klub da liči u budućnosti. On zaslužuje da igra za veliki tim", poručio je Raiola.

Sigurno je da ovaj agent ima namjeru da napravi još jedan veliki potpis koji će mu osigurati i dobru zaradu, a interes za usluge mladog golmana odavno pokazuju Real Madrid i Manchester United, kao i torinski Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi