Donnarummu u Milanu dočekala frapantna parola!

Oprosta nema

Donnarummu u Milanu dočekala frapantna parola!

A. Čaušević

Gianluigi Donnarumma se nakon nekoliko mjeseci prvi put vratio u Milano gdje će u srijedu igrati utakmicu polufinala Lige nacije između Italije i Španije.

Donnarumma je u dresu Milana upisao preko 250 nastupa, ali je Rossonere napustio u ljetnom prijelaznom roku i to kao slobodan igrač kada je potpisao za PSG.

Način na koji je otišao navijači Milana smatraju velikom izdajom što su potvrdili i šokantnom parolom na jednom od mostova u italijanskoj metropoli.

"Donnrumma, u Milano nikad neće biti dobrodošao. Go*no od čovjega", ispisano je na paroli čiji je autor Curva Sud.

Inače, odlični golman koji je bio najbolji igrač Evropskog prvenstva i dalje ima lijepo mišljenje o Milanu.

"Milano i Milan su važan dio mog života. Veoma sam uzbuđen, nadam se da neće biti ničega. S Paolom Maldinijem nemam nikakvih problema. Odrasle smo osobe", rekao je Donnarumma.

Inače, ulaznice koje su se našle u prodaji su već rasprodane pa će na tribinama San Sira biti 37.000 gledatelja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AmerACM
Podrzavam parolu u potpunosti!!! Ogromnu gresku je napravio odlaskom! Smrad
10 0
muxa
Nije problem što je on otišao, mnogi igrači su odlazili iz Milana kao i drugih klubova i to je sastavni dio sporta. Problem je razlog i način na koji je otišao. Klub koji ti je pružio šansu i u kojem si odrastao nudio ti 8 miliona godišnje i tebi malo. Pa si govorio da nije problem u novcu već da želiš igrati LP i onda kad smo istu osigurali vadiš se na agenta. Da osim novca voliš Milan kao što si to pokušavao dokazati ljubeći grb nebi dozvolio da odeš beslatno u drugi klub. Da Bog da te zdravlje služilo, imao sve što poželiš u životu, al uvijek bio prosječan golman i ništa ne osvojio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi