Ibrahimović u svom stilu odgovorio ko će biti novi prvak Italije

Tamo gdje je Zlatan

Ibrahimović u svom stilu odgovorio ko će biti novi prvak Italije

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović dao je genijalan odgovor na pitanje ko će biti prvak Italije.

Ibrahimovićev Milan je sjajan na startu nove sezone i ima šest pobjeda uz remi nakon sedam kola. Ispred je samo Napoli s maksimalnim učinkom od sedam pobjeda.

Šveđanin, koji tek treba da se vrati na terene poslije povrede, nedavno je proslavio 40. rođendan, a na pitanje ko će biti novi prvak Italije, odgovorio je:

"U kojem klubu Zlatan igra? Milan? Onda Milan", u svom je stilu odgovorio legendarni napadač.

"Imam 40 godina, ali se osjećam kao mladić. Imam neke manje povrede, ali sve to je riješeno. Jedva čekam na teren, rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimovićev povratak u Milan bio je trenutak kada je italijanski i evropski velikan počeo da se vraća u sami vrh, najzad je ponovo u Ligi prvaka, a kako igra, ne isključuje se mogućnost da se okiti Scudettom nakon dugo godina.

Zbog povrede je Ibra ove sezone upisao samo jedan nastup i dao je jedan gol, a sezonu prije je na 19 mečeva u Seriji A postigao čak 15 golova, pet više u odnosu na svoju debitansku sezonu u Italiji po povratku na San Siro.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Milan je bas nisko spao kada im je ova ispusena mustikla glavna uzdanica...po egoizmu mu je ravan jedino Penaldo...sramota na sta spade takav velikan,na kraju ce se zestoko boriti za 4. mjesto.
2 12
Velez.Red
Pa Zlatan je u Gradu Milanu a prvak dolazi ig Grada Milana a zove se INTERRRRRRR
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi