Donnarumma otkazao ispite u školi na briljantan način

Igra na Evropskom prvenstvu

Donnarumma otkazao ispite u školi na briljantan način

Endin Čaušević

Mlada reprezentacija Italije učestvuje od 18. juna u Poljskoj na Evropskom prvenstvu, a na spisku ove selekcije našlo se mnogo poznatih imena.

Najveća zvijezda u ekipi Italije sigurno će biti golman Italije, Gianluigi Donnarumma, koji je večeras bio na golu prvog tima Azzura protiv Urugvaja. Nakon što je ovaj 18-godišnji golman dobio priliku u prvom timu Milana njegov život se u potpunosti promijenio.

Donnarumma više nema vremena redovno da pohađa nastavu, pa je primoran na kraju svake školske godine da polaže ispite. Ipak, italijanski golman je morao odgoditi ovogodišnje ispite, a to je uradio na sjajan način koji je oduševio javnost na Apeninima.

"Profesorice, neću moći polagati svoje ispite naredne sedmice jer igram na Evropskom prvenstvu za Italiju", poručio je Donnarumma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi