Donovan: Možemo se nadmetati sa svima

Donovan: Možemo se nadmetati sa svima

Nogometaš Los Angeles Galaxyja na posudbi u Evertonu, Landon Donovan, uvjeren je da se Karamele mogu ravnopravno nositi sa svim timovima u Premiershipu.

"Od dana kada sam stigao na Goodison vjerujem da možemo pobijediti svaku ekipu u ligi. Kada sam zadnji put bio ovdje pobijedili smo Chelsea, Manchester United i Manchester City, tako da se ne plašimo nikoga", rekao je Donovan.

Everton će u subotu dočekati Chelsea u okviru 25. kola engleske Premier lige. Gosti su trenutno četvrtoplasirana ekipa na tabeli, dok momčad iz Liverpoola zauzima 11. mjesto.

"Sigurno je da mnogo poštujemo Chelsea. Oni su jedan od najboljih timova na svijetu, ali vjerujemo da možemo do pobjede pred svojim navijačima. Osjećamo se dobro i uživamo u nogometu", zaključio je Donovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti