Đorđević: Nikola je dobar dečko, vjerujem u izvinjenje

Mirotić pocijepao zastavu Srbije

Đorđević: Nikola je dobar dečko, vjerujem u izvinjenje

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da vjeruje da će se Nikola Mirotić iskreno izviniti zbog cijepanja zastave Srbije.

Španski reprezentativac rodom iz Podgorice je na navijačke provokacije nakon poraza uzvratio na zaista loš način, a o svemu tome Đorđević je rekao:

"Košarkaški savez Srbije je izdao saopštenje o tome i ne možemo da uradimo ništa drugo, jer je to njegov problem. Svako je odgovoran za svoja djela", rekao je popularni Sale, te dodao:

"Poznajem ga i znam da je dobar dečko. Napravio je grešku i izvinio se nakon svega. Vjerujem da je njegovo izvinjenje iskreno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti