Sekretar Radnika iz Bijeljine

Đorđić: Na Tušanj ne idemo sa bijelom zastavom

Prva utakmica finala Kupa BiH bit će odigrana na stadionu "Tušanj" u Tuzli.

Današnjim žrijebanjem u prostorijama N/FSBiH odlučeno je da će Sloboda biti domaćin prve utakmice finala Kupa BiH, a da to neće predstavljati nimalo olakšavajuću okolnosti za Radnik potvrdio je i sekretar kluba Bogdan Đorđić.

"Imamo izuzetnog teškog protivnika. Sloboda se ove sezone pokazala kao jedan od najboljih klubova u BiH, a o kvalitetu dovoljno govori sama činjenica da su na izuzetan način eliminisali Sarajevo i Željezničar. Igraju se dvije utakmice, a ja ne vidim neku prednost što prvo igramo u Tuzli", kazao je sekretar Radnika i potom dodao:

"Mi smo u svakom slučaju zadovoljni što smo uopšte došli do finala i ovo je najveći uspjeh u klupskoj historiji. Nismo sa bijelom zastavom i pokušat ćemo dati maksimum da osvojimo trofej", istakao je Bogdan Đorđić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prva finalna utakmica zakazana je za 11. maj, dok će uzvrat na rasporedu sedam dana kasnije u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi