Dortmund prihvatio ponudu za Aubameyanga?

Real Madrid nudi 100 miliona za napadača Dortmunda

Dortmund prihvatio ponudu za Aubameyanga?

Endin Čaušević

Njemački mediji danas su objavili da će napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang na kraju sezone napustiti ovu ekipu.

Prema pisanju njemačkog Expressa Aubameyang će na kraju sezone napustiti Dortmund, a svoju karijeru trebao bi nastaviti u Real Madrid. Navodno, čelnici njemačke ekipe pristali su da prodaju svog najboljeg igrača, a kraljevski klub bi za usluge Aubameyanga trebao platiti oko 100 miliona eura.

Aubameyang je ove sezone nevjerovatan i u 37 utakmica u svim takmičenjima postigao je 32 gola. Gabonac sa Dortmundom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a Real bi mogao koštati čak 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iz kraljevskog kluba najavili su odlaske nekoliko zvijezda, a čini se da nisu dugo čekali da popune njihova mjesta. Iako Aumabeyang ima nekoliko ponuda iz engleske Premier lige, teško da će odoljeti ponudi najtrofejnijog evropskog kluba.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi