Došao u Milan besplatno prije par sedmica, a sada ga Rossoneri prodaju za devet miliona funti?

Želi ga Chelsea

Došao u Milan besplatno prije par sedmica, a sada ga Rossoneri prodaju za devet miliona funti?

Endin Čaušević

Iskusni španski golman Pepe Reina nedavno je napustio Napoli nakon što mu je istekao ugovor i odlučio je potpisati saradnju s Milanom.

Međutim, italijanski mediji večeras su objavili da bi Reina nakon samo nekoliko sedmica na San Siru mogao ponovo da promijeni klub. Navodno, interes za ovog golmana pokazao je Maurizio Sarri koji je prije nekoliko dana predstavljen kao novi trener Chelseaja.

Sarri je ovim potezom šokirao navijače londonskog kluba, ali očito da želi imati rezervu ukoliko Thibaut Courtois odluči da napusti Plavce. Kako pišu mediji na Apeninima Chelsea je spreman čak da plati oko devet miliona funti za iskusnog španskog golmana.

Reina i Sarri su sarađivali nekoliko sezona u Napoliju i očito je da novi trener Chelseaja ima veliko povjerenje u nekadašnjeg golmana Liverpoola. Reina je na Anfieldu proveo osam sezona i odigrao je skoro 300 utakmica za ovaj klub.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi