Došao za pet miliona eura, dočekan kao da je Neymar

Betis se pojačao

Došao za pet miliona eura, dočekan kao da je Neymar

E. Škorić

Ryad Boudebouz stigao je u Betis iz Montpelliera i na aerodromu je dočekan kao najveća zvijezda.

Iako je plaćen samo pet miliona eura, imao je vatreni doček. Navijači Betisa, poznati kao izuzetno odani i fanatični, pozdravili su skromno pojačanje svog tima.

Alžirac je u Montpellieru proveo dvije sezone, a prethodno je igrao za Sochaux i Bastiju. Radi se o 27 godina starom ofanzivnom veznjaku koji je u dresu Alžira postigoa dva gola na 24 meča.

Dočekan je u najmanju ruku kao da je plaćen 50-60 miliona eura.Na njemu je sada da opravda povjerenje čelnika kluba i navijača, koji vjeruju da će im pomoći u ostvarivanju ciljeva u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi