Došlo vrijeme da i Mourinha neko odbije

I to Brazilac

Došlo vrijeme da i Mourinha neko odbije

Edmir Škorić

Jose Mourinho i Manchester United razbacuju se novcem i prave Dream Team, no novac ne može baš sve želje ispuniti.

Dovodi Mourinho bez problema velika imena, a najveće bi uz (besplatnog) Zlatana Ibrahimovića mogao da bude Paul Pogba i on bi, ako dođe na Old Trafford, postao najskuplje pojačanje u historiji ovog sporta.

I dok traje saga oko Pogbe i više niko ne može da sa sigurnošću kaže gdje će Francuz na kraju završiti, jedan igrač iz Chelseaja otkrio je da je odbio da ide u Manchester.

"Snažno sam povezan s Chelseajem i to je razlog zašto sam odmah odbio da idem u Manchester United", kazao je Willian.

Ovaj 27-godišnji brazilski nogometaš od 2013. je za Chelsea odigrao 96 utakmica i dao 11 golova, a Mourinho ga je trenirao proteklih sezona i vrlo dobro zna o kakvom igraču se radi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samo, eto, očito da Mourinho ne može da dobije sve i što poželi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi