Dostanić umjesto Pižona

Smjena na klupi Crvene zvezde

Dostanić umjesto Pižona

Adnan Beganović

Dosadašnji trener FK Crvena zvezda, Vladimir Petrović - Pižon, i upravo ovog beogradskog kluba postigli su dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Jučerašnji poraz od Metalca koštao je Vladimira Petrovića posla, a čelni ljudi Crvene zvezde za novog trenera imenovali su Ratka Dostanića koji je odnedavno obavljao funkciju direktora Omladinske škole "crveno - belih".

''Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je na vanrednoj sjednici održanoj u nedelju 21. marta prihvatio sporazumni raskid ugovora između kluba i šefa stručnog štaba Vladimira Petrovića - Pižona, a  na prijedlog sportskog direktora, između više kandidata, jednoglasno za novog šefa stručnog štaba izabrao je Ratka Dostanića, direktora Omladinske škole", stoji u saopštenju Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.