Double-double Bremera

Porazi Budućnosti i Hemofarma

Double-double Bremera

Teme:

U grupi A Le Mans je slavio u Kazanu protiv Unicsa rezultatom 67:63, a Oliver Stević je sa 10 poena i 4 skoka doprinio pobjedi Oldenburga nad Banvitom (96:73)kod kojeg je Lance Williams upisao 13 poena.

U jednom od derbija večeri Gottingen je bio bolji od Hemofarma rezultatom 68:57. Nymburk je savladao Hapoel Jerusalem rezultatom 73:67, Azovmash je u gostima savladao Hapoel Galil sa 95:86, dok je Krasnye na krilima Ernesta Bremera (15 poena, 10 skokova) bio bolji od Anwila sa 102:80.

Poraz je doživjela i Budućnost na gostovanju kod Budivelnika rezultatom 70:56, a u redovima crnogorskog prvaka bh. igrači nisu odigrali ništa posebno. Nemanja Gordić je ubacio 4 poena, Marko Šćekić je dodao 2 poena i 2 skoka, dok je Aleksej Nešović ubilježio 3 skoka i asistenciju.

U grupi E obje pobjede su upisale domaće momčadi. Galatasaray je bio bolji od Panelliniosa sa 79:53, a GasTerra Flames od Cantua sa 80:74. PAOK je savladao Roanne rezultatom 92:74, a Benetton je u istoj F grupi kao gost savladao Estudiantes sa 80:71.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti