Klub ispao, a zvijezdu uhvatili u provodu: Izašao je u ranu zoru i pokazao je da mu je svejedno
Foto - Twitter

Costa napravio problem sam sebi

Klub ispao, a zvijezdu uhvatili u provodu: Izašao je u ranu zoru i pokazao je da mu je svejedno

Midhat Šljivak

Nekada velika zvijezda brazilskog fudbala Douglas Costa (31) vratio se nedavno u ekipu Gremija.

Nakon velike evropske karijere 31-godišnji krilni napadač se odlučio na povratak u tim u kojem je ponikao, ali nije previše pomogao ovom klubu.

Gremio je ispao u Seriju B, a Costa se utopio u sivilo ekipe i zabio je dva gola u 23 nastupa.

Navijači ovog kluba bijesni su na Costu nakon fotografija koje su se pojavile ovog jutra i smatraju da je ovo dokaz da je velikoj zvijezdi apsolutno svejedno što je klub ispao.

Douglas je nakon posljednje utakmice i pobjede nad novim šampionom Atletico Mineirom (4:3) do jutra lumpovao i nasmijan je napustio imanje u kojem se zabava održala.

Sigurno da navijači Gremija neće biti zadovoljni onim što se dogodilo, a vidjet ćemo kakva će biti sudbina Coste u ovom brazilskom klubu.  Status legende mogao bi lako izgubiti.

On je i nakon postignutog gola protiv Atletica mahnuo publici kao da se oprašta i ovaj skandal možda je samo potvrdio da odlazi iz tima nakon ispadanja u Seriju B.

On je još uvijek ugovorom vezan za Juventus. U Brazil je stigao na posudbu, no nakon ovih fotografija sigurno neće biti omiljen među navijačima.

Douglas Costa je u bogatoj karijeri pored Gremija i Juventusa igrao za Bayern i Shakhtar Donetsk.

Top Komentari

emial766
Covjek otiso da ubije tugu i da umoci. Neka ga
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi