Doumbia: Nisam u Portugal došao na odmor

Novo pojačanje Sportinga

Doumbia: Nisam u Portugal došao na odmor

Napadač iz Obale Slonovače, Seydou Doumbia, stigao je prije nekoliko dana na posudbu iz Rome u Sporting Lisabon. 

Doumbia je stigao u Romu u januaru 2015. godine, ali se nije uspio nametnuti na Olimpicu, pa je već bio na posudbama u CSKA iz Moskve, Newcastleu i Baselu, a ovo će mu biti četvrta posudba otkad je stigao u Romu.

On je prilikom dolaska u Sporting poručio da u Portugal nije došao kako bi odmarao, već da će dati sve od sebe.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam potpisao za ovako veliki klub. Veoma sam sretan jer sam došao prije samo nekoliko dana i već sam primljen na veoma topao način. Ne želim da iznosim lažna obećanja, ali mogu reći da ovdje nisam stigao na odmor. Pripremit ću se najbolje što mogu, pa ćemo vidjeti kako će se sezona odvijati", rekao je Doumbia.

Podsjetimo, u njegovom ugovoru o posudbi postoji u klauzula po kojoj Sporting na kraju sezone može otkupiti njegov ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi