Trener Slavije nakon vrijedne pobjede

Dovedan: Sve zasluge pripadaju mojim igračima, svaka im čast

Trener Slavije Veljko Dovedan bio je ponosan na svoje fudbalere nakon minimalne pobjede njegove ekipe nad Olimpicom.

Pogodak vrijedan osvajanja tri boda postigao je Darko Spalević sa bijele tačke u nadoknadi prvog poluvremena, a taj rezultat doveo je Slaviju korak bliže ostvarivanju konačnog cilja - opstanka u ligi.

"Vrlo važna pobjeda protiv jedna vrlo dobre ekipe Olimpica. Važnost osvajanja bodova uticala je na kvalitet igre. Moji igrači su pokazali veliko htijenje i borbenost i ovo je njihova pobjeda"

"Ovdje su bodovi bili sve. Da smo izgubili bodove došli bismo u vrlo nezgodnu situaciju, zato čestitam svojim igračima kojim pripisujem sve zasluge za ovu pobjedu. Sada smo u situaciji da mirnije možemo dočekati prvenstvo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavija je ovom pobjedom došla do osmog mjesta sa 28 bodova, što je devet bodova više u odnosu na Olimpic, koji je najbolje plasirani tim iz opasne zone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije