"Dovedite Džeku"

Buffon poručio upravi Juventusa

"Dovedite Džeku"

Jedan od najboljih golmana na svijetu Gianluigi Buffon izjavio je za italijanske medije kako očekuje od uprave Juventusa da što prije dovede Edina Džeku, jer se radi o sjajnom igraču.

„Džeko je igrač kojeg nije potrebno predstavljati. Mislim da je trenutno među pet najboljih napadača u Evropi, što je u posljednje dvije godine mnogo puta dokazao. Bilo bi sjajno kad bi ga kupili“, rekao je Buffon.

Gianluigi Buffon smatra kako bi Džeko uz novog trenera Luigija Del Nerija donio jedan novi kvalitet Juventusu, te smatra kako bi Del Neri mogao vratiti italijanskog velikana na puteve stare slave.

„Uvijek je radio dobro, gdje god da je bio. Mislim da ima kvalitet da ostane u klubu dugo vremena i da nam donese dosta trofeja“, rekao je Buffon za Del Nerija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti