Dragan Blatnjak karijeru nastavlja u Osijeku

Nekadašnji bh. reprezentativac

Dragan Blatnjak karijeru nastavlja u Osijeku

Adnan Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Dragan Blatnjak karijeru će nastaviti u redovima hrvatskog prvoligaša Osijeka.

Nekadašnji bh. reprezentativac napustio je Rostov i karijeru će nastaviti u Osijeku, što je potvrdio i predsjednik kluba Zdravko Josić.

Istina je, angažirali smo iskusnog Dragana Blatnjaka nekadašnjeg napadača Zadra i Hajduka. Vjerujemo da je on pravo pojačanje za našu mladu momčad. Blatnjak dolazi kao slobodan igrač, a u Gradskom vrtu će se zadržati do ljeta. Neće nas puno koštati. Uzeli smo ga da nam pomogne premostiti trenutačne probleme u napadu", Josićevu izjavu prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Blatnjak je karijeru počeo u Brotnju, a igrao je još za Zadar, Hajduk, Khimki i Rostov.  Za naš nacionalni tim odigrao je 12 susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.