Dragan Džajić predsjednik FK Crvena zvezda

Dragan Džajić predsjednik FK Crvena zvezda

Adnan Beganović

Legendarni srbijanski fudbaler, Dragan Džajić, novi je predsjednik FK Crvena zvezda.

Izborna komisija danas je i zvanično proglasila Džajića predsjednikom Crvene zvezde, a legendarni fudbaler putem zvaničnog sajta kluba zahvalio se na povjerenju onima koji su ga postavili na najodgovorniju funkciju.

"Hvala svim zvezdašima na podršci i povjerenju koje su mi dali. Period koji je pred nama svima je poznat i izuzetno težak. Sa svoje strane nastojaću da, sa ljudima koji budu u Upravnom odboru u narednom periodu, učinim sve da Crvena zvezda krene ka mjestu na kojem je decenijama bila. Po završetku skupštine kluba javnost će moći da čuje odgovore na sve ostale teme i pitanja", istakao je Džajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.