Dragan Skakić postao tim menadžer Kozare

Kozara želi izboriti opstanak u ligi

Dragan Skakić postao tim menadžer Kozare

S. Mlaćo

Nekadašnji sudija na terenima Premijer lige BiH Dragan Skakić, od drugog dijela sezone obavljat će novu ulogu. Naime, Skakić će biti tim menadžer FK Kozara Gradiška, predposljednjeg tima Prve lige Republike Srpske.

Potvrdio je to Vule Trivunović, novi šef struke Kozare, koji je kazao da će direktor kluba biti Siniša Đurić, bivši igrač Borca, dok će Skakić biti tim menadžer.

Skakić je sudijsku karijeru završio sredinom 2016. godine, a nakon toga je kao trener vodio Obradovac, tim koji se takmiči u Međuopštinojn fudbalskoj ligi Gradiška.

Kozara nakon 16 kola ima samo 10 osvojenih bodova, ali u Gradišci vjeruju da će promjene u strukturi kluba biti dovoljne da osiguraju opstanak, a već narednu sezonu krenu sa velikim ambicijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti