Nekadašnji ljubimac Hordi zla preuzeo Kozaru

"Jedva čekam da krenem s poslom"

Nekadašnji ljubimac Hordi zla preuzeo Kozaru

Vule Trivunović imenovan je za novog šefa stručnog štaba Kozare iz Gradiške.

Ovaj perspektivni stručnjak, koji je ranije banjalučkom Borcu donio titulu prvaka RS i povratak u Premijer ligu BiH, postigao je dogovor sa Kozarom i u narednih godinu i pol dana će voditi ovaj klub.

Trivunovića čeka težak zadatak u Kozari, pošto se klub iz Gradiške nakon jesenjeg dijela sezone nalazi na pretposljednjem mjestu u Prvoj ligi RS i slijedi mu grčevita borba za opstanak.

"Dogovorio sam sa Kozarom saradnju na godinu i pol dana. Primarni cilj je da osiguramo opstanak i već sada počinjemo praviti ekipu za to. Jedva čekam da krenem s poslom. Ljudi iz Kozare su bili jako korektni i brzo smo našli zajednički jezik", kazao je Trivunović za SportSport.ba.

Nekadašnji kapiten Sarajeva je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, pored Borca, vodio još BSK i Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi