Selektor Irana: Bosna i Heregovina je dobra reprezentacija

Nakon pobjede na Koševu

Selektor Irana: Bosna i Heregovina je dobra reprezentacija

Admin Čaušević

Prijateljski meč Bosne i Hercegovine i Irana na stadionu Asim Ferhatović Hase donio je pobjedu azijske ekipe s 0:2. 


Selektor Dragan Skočić je na press konferenciji poslije meča kazao da je BiH dobro reprezentacija čim se može nositi s Italijom ili Nizozemskom.

"Dobro putovanje za mene, bio sam blizu kuće, nisam dugo bio u Bosni. Zadovoljan sam utakmicom, mogli smo riješiti sve u prvom poluremenh, imali smo nekoliko šansi, mogli smo biti malo i ekonomičniji. U nastavku se utakmica promijenila sa šest izmjena, malo smo popustili i dali Bosni priliku da se razmaše", rekao je selektor Irana.

"Bosna i Hercegovina je dobra reprezentacija čim se može nosit normalno sa Nizozemskom i Italijaom, ali danas je bilo dosta igrača sa strane, ima sigurno igrača koji imaju kvalitet. Žao mi je što je Bosna i Hercegovina kiksala sa Sjevernom Irskom jer sigurno imaju više kvaliteta nego ta reprezentacija."

Top Komentari

Matic
Jest, kako nije. hahahaha Zadrzati Pjanica, Cimirota, Rahmanovica, Sanicanina i Kovacevica. Ovo sve rastjerati.
12 1
Probisvjet
Tako sam i ja pricao o jednoj koki dok sam je zigu cesto.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi