8

Komentari (8)

Husrefbeg22
ne pisite o ovom cetniku koji psuje mater jednom narodu. Tako bi sutra i Bosnjacima psovao da je izgubio od BiH
Kosilica20
Piksi je majmun mrzi sve oko sebe jadno odvratni
MaDaj
Čitam komentar nekog Amerikanca na Twitteru foxsports-a danas .. kaže “interesantno je da Srbiju mrze sve zemlje komsiluka… mora da su najgora gamad na svijetu” ja u fazonu klimnem glavom, nema poente ostavljati komentar, covijek sve rekao hahahah
nestofino
@MaDaj pa drug... Zar ti je potrebno bilo čije i kakve komentare da čitaš? Zar ti već odavno nije jasno od kakve JAPIJE su ti isti? Pa naravno da ti je jasno kao i svima na ovom dunjaluku, bili " ovi ili oni" bez imalo mržnje i predrasuda!!!
Takvi su i ostat će dok postoje , pa čak ove nove generacije nisu ništa bolje ako nisu čak i gore!!!
Jesu li svi " oni" isti ?
Pa nisu jarane , nisu ali...
Većina uvijek prevlada manjinu , pa i u " njihovim " slučaju je isto!!!
Pozdrav i ne troši se bezveze na " NJIHA" !!! ⚜️
Gledati kako karpatsko pleme Servi kmeče, NEPROCJENJIVO. Za sve ostalo tu su XHAKA i SHAQIRI.
koraj
Puno godina proveo u Japanu, neko bi mislio da se naucio postovanja i drugih lijepih vrlina (kad vec nije odgojen tako). Ali pokazao veceras da primitivac moze biti jedino primitivac. Jado isfrustrirani!!!
rabodimis
Majku mu fasisticku.. i njemu i njegovim igracima !! Sramota sa kakvim smo mi primitivcima drzavu dijelili.. Maltretiraju ljude stotinama godina i fol se cude sto ih mrze i sto ne zele nista da imaju sa njima..
user1640613707
Jel to onaj što psuje šiptarsku majku?! JADO! Dajte nam (im) Brazil da se igramo ??? ??????????????????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.