Draganu Petroviću derbi na Grbavici!

Okršaj Željezničara i Zrinjskog

Draganu Petroviću derbi na Grbavici! · Saznajemo

A. Čaušević

Derbi trećeg kola Premijer lige BiH igrat će se u Sarajevu. Željezničar će biti domaćin Zrinjskom. 

Na startu nove sezone premijerligaške sudije rade sjajan posao, do sada nije bilo većih propusta što je svakako za pohvalu, kako djeliocima pravde tako i njihovim mentorima te sudijskoj komisiji NFSBiH.

U trećoj rundi najveću sudijsku odgovornost imat će arbitri na duelu Željezničara i Zrinjskog koji se igra na stadionu Grbavica.

Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke koji je zajedno sa pomoćnicima odlično odsudio duel Čelika i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Petrović je nedavno sudio i meč prvog kola kvalifikacija Evropske lige i definitivno se spada u grupu najboljih bh. sudija.

Susret Željezničar - Zrinjski je na programu u nedjelju od 20 sati. Ako je slutiti po prva dva kola meč u Dolini ćupova bi trebao privući veliki broj gledaoca, dok se od igrača obje ekipe očekuje zanimljiva fudbalska predstava.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Remi ko kuca
25 0
Orhan
sretno plavo-bijeli
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi