Dragoslav Stakić: "Nadam se prvoj domaćoj pobjedi"

Stoper Metalleghea pred Olimpic

Dragoslav Stakić: "Nadam se prvoj domaćoj pobjedi"

S. Mlaćo

Poslije odlične izvedbe i pobjede u duelu sa Sarajevom (2:1), nogometaše Metalleghea BSI očekuje duel sa još jednim sarajevskim klubom.

Ove subote na Pirotu dolazi Olimpic koji se nalazi u nezavidnoj situaciji na tabeli.

"U Sarajevu smo pokazali da ne zaslužujemo biti na začelju tabele. No, to trebamo pokazati i protiv Olimpica i ukoliko ostvarimo novu pobjedu tek tada će bodovi iz Sarajeva imati punu vrijednost. U dosadašnja dva meča na Piroti smo dobro igrali ali su protivnici imali više sportske sreće i odnijeli bodove. Nadamo se i želimo konačno doći i do prve domaće pobjede", istakao je stoper tima iz Jajca Dragoslav Stakić.

Jajački Kraljevi su drugi gost po uspješnosti od svih premijerligaša ali i najslabiji domaćin. U duelu sa Olimpicom trener Nermin Bašić i dalje ne može računati na povrijeđenog Dujakovića,  a pravo nastupa stekao je vratar Željko Kuzmić koji je u Jajce stigao iz Švedske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi