Drama bez problema do pobjede, devet poena Bavčića

Bavčić ubilježio dobar nastup

Drama bez problema do pobjede, devet poena Bavčića

KAO Drama naših Nenada Markovića i Edina Bavčića, danas je u okviru 20. kola Grčke lige odmjerila snage sa Peristerijem. Domaćin je slavio 87:75. 

Već nakon prvih deset minuta utakmice domaćin je došao do osjetnije prednosti. Drama je prvu četvrtinu riješila u svoju korist rezultatom 33:19. U nastavku prvog poluvremena domaćin je uspio i povisiti visoko vodstvo i na odmor otići sa 18 poena viška. 

 

Drama je do kraja susreta igrala koliko joj je trebalo. Nisu dozvolili gostima da ugroze visoku prednost, pa su u posljednju četvrtinu ušli sa 15 poena viška. Domaćin je posljednjih deset minuta susreta odigrao rutinski, te je na kraju slavio 87:75.

 

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Palmer sa 20 poena, dok je naš Edin Bavčić postigao devet. U gostujućoj ekipi 20 poena postigao je Mitchell. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.