Drama izgubila na gostovanju, jedan poen Bavčića

Poraz Drame od Kolossosa, deset minuta za Bavčića

Drama izgubila na gostovanju, jedan poen Bavčića

Danas je novi klub Edina Bavčića KAO Dramas u okviru devetog kola Grčke košarkaške lige, gostovao Kolossosu. Slavio je domaćin, 82:76.

Gosti su bolje otovrili susret, imali vodstvo tokom cijele prve četvrtine, ali domaćin nije dozvolio da se odvoje, pa je Drama u drugih deset miniuta ušla sa prednošću 17:14. U nastavku prvog poluvremena igra koš za koš, a Drama je na odmor otišla sa poenom prednosti. 

 

Drugo poluvrijeme mnog bolje je otvorila domaća ekipa, pa je Kolossos uspio napraviti ozbiljniju razliku i u odlučujućih deset minuta ući sa osam poena viška. Domaćin je do kraja uspio sačuvati prednost i doći do zaslužene pobjede, rezultatom, 82:76.

 

Najefikasniji u redovima Kolossosa bio je Kalbokis sa 23 poena, dok je za goste 13 postigao Kakaroudis. Edin Bavčić odigrao je deset minuta te postigao jedan poen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.