Drama u Prokosovićima: Navijač Gradine usred meča sam krenuo na domaće navijače...

Atmosfera dovedena do usijanja

Drama u Prokosovićima: Navijač Gradine usred meča sam krenuo na domaće navijače...

Fudbaleri Prokosovića i Gradine Srebrenik u ovim trenucima igraju derbi Druge lige FBiH grupa Sjever.

Trenutno je u toku sami finiš prvog dijela susreta, a u 30. minuti atmosfera je dovedena do usijanja jer je jedan navijač Gradine uletio među domaće navijače kako bi se sukobio s njima.

Srećom, sve se završilo bez većeg incidenta, ali je sasvim jasno da je nervoza došla do nivoa koji se nije očekivao, pa ćemo do kraja sigurno gledati vrlo neizvjestan i uzbudljiv meč.

Inaće, treba reći i to da Gradini ova utakmica znači daleko više nego domaćoj ekipi obzirom da ih pobjeda ostavlja u trci za plasman u Prvu ligu FBiH.

Na fotografiji ispod možete pogledati kako izgledaju tribine tokom ovog meča, a i incident kada je pomenuti navijač uletio među domaće simpatizere.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Top Komentari

Fce
Kakva je ovo korida
2 0
AgresivnoDjubre
Odlican snimak.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi