Dramatični sati iz Real Madrida: Izbjegnuta tragedija, problem uočen na vrijeme!

Los Blancosi gostuju u San Sebastianu

Dramatični sati iz Real Madrida: Izbjegnuta tragedija, problem uočen na vrijeme!

A. Čaušević

Nekoliko sati drame je iza delegacije Real Madrida koja se zaputila u San Sebastian na večerašnje gostovanje Real Sociedadu. 

Real je na Twitteru objavio dolazak igrača na madridski aerodrom oko 11:30, međutim avion nije poletio u planiranom terminu.

Naime, mehaničari su na vrijeme uočili kvar s hidraulikom na avionu, let je otkazan, a tako je i spriječena eventualna tragedija.

Ekspedicija Los Blancosa je u međuvremenu promijenila i rutu. Odletitć će iz Madrida od Vitorije, odakle će se autobusom prebaciti do San Sebastiana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U hotel bi trebali stići oko 15 sati. Početak utakmice na Reale Areni zakazan je za 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti