Dramatičnih 180 sekundi na Tušnju!

Igraju Sloboda i Široki Brijeg

Dramatičnih 180 sekundi na Tušnju!

Admin Čaušević

Veoma je bilo dramatično na Tušnju od 35. do 38. minute meča Sloboda - Široki Brijeg. 

Osmić se našao u sjajnoj prilici da zabije gol za Slobodu, uspio je šutirati sa ivice kaznenog prostora i prebaciti Zlomislića, lopta je odskočila ispred gol-linije i otišla preko prečke.

Nakon toga sudija Gigović je start Zlomislića okarakterisao kao prekršaj te je golmana gostiju poslao u svlačionicu pa je Sloboda dobila dobru priliku za slobodnjak.

Iz slobodnjaka sa ivice kaznenog prostora šutirao je Predragović, ali lopta je stigla samo do živog zida jer je u lice pogodila Jurića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudija Gigović je ponovo morao prekinuti igru na nekoliko sekundi, nakon što se Jurić pridigao, utakmica je nastavljena.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi