Draško Prodanović posjetio GEN-ov kamp

Draško Prodanović posjetio GEN-ov kamp

Midhat Šljivak

Nekadašnji selktor košarkaše reprezentacije Bosne i Hercegovine Draško Prodanović posjetio je danas polaznike Međunarodnog košarkaškog kampa GEN, koji se održava na Vlašiću.

Prodanović je održao trening sa polaznicima kampa na Vlašiću i naš stručnjak je prvi od nekolicine stručnjaka koji će održati treninge polaznicima kampa.

"Oduševljen sam izborom lokacije za održavanje kampa jer Vlašić sa planinskim ambijentom, te kompletnim okruženjem, omogućava treniranje dva puta dnevno i u ovim vrelim danima. Primjetio sam da su polaznici kampa talentovani, željni rada i ja sam danas pojasnio kako razmišljati na sportski način, kao i određene elemente košarke. Marković i ekipa rade odličan posao koji treba nastaviti u kontinuitetu i ako se ostvare najave da se na Babanovcu izgradi dvorana, to će biti idealno mjesto za ovakve sportske događaje," rekao je Prodanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.