Draxler karijeru nastavlja u Italiji?

Želi ga Inter

Draxler karijeru nastavlja u Italiji?

Endin Čaušević

Sezona u Italiji počinje 20. avgusta, a klubovi na Apeninima vrijedno se spremaju za nove izazove.

Ove godine italijanski klubovi su bili dosta aktivni na tržištu, a to posebno važi za Milan koji je gotovo skroz napravio remont ekipe. S druge strane, gradski rival Inter nije mnogo mijenjao tim, osim što je Luciano Spalletti stigao na trenersko mjesto. Nekadašnji trener Rome je očito zadovoljan igračima koje ima na raspolaganju.

Ipak, mediji u Italiji prenose da bi Inter pred sami početak sezone mogao da dovede zvučno pojačanje. Naime, redi se Julianu Draxleru koji je početkom ove godine iz Wolfsburga stigao u PSG.

No, nakon što je PSG odlučio da dovede Neymara mjesto u početnoj postavi izgubio je upravo njemački reprezentativac. Jasno je da Draxler ne želi sjediti na klupi, a to ima namjeru da iskoristi Inter. Čelnici ovog kluba su već kontaktirali PSG i ponudili 45 miliona eura za Nijemca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije