Marotta: Draxler izabrao Wolfsburg zbog novca
Foto: EPA

Nijemac bio prioritet Stare dame na ljeto

Marotta: Draxler izabrao Wolfsburg zbog novca

Endin Čaušević

Predsjednik Juventusa Giuseppe Marotta izjavio je da je Julian Draxler odbio Juventus zbog novca.

Juventus je na ljeto pokušao dovesti Draxlera iz Schalkea, ali je njemački reprezentativac na kraju odlučio da pojača Wolfsburg. To je bilo iznenađenje za sve, a posebno za Marottu.

„Draxler je pristao na prelazak u Torino i onda se predomislio u zadnjem trenutku. Siguran sam da je Wolfsburg izabrao zbog novca, nadam se da mu to neće štetiti u razvoju karijere“, rekao je Marotta.

Nakon što je Nijemac odbio ponudu Juventusa u klub je stigao fudbaler Intera Hernanes.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Draxler je bio prioritet, ali zadovoljni smo i dolaskom Hernanesa“, dodao je predsjednik Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.