Draxler na meti i kluba iz vrha La Lige
Sevilla želi dovesti Draxlera na posudbu u januaru

Nijemac nema sezonu za pamćenje u PSG-u

Draxler na meti i kluba iz vrha La Lige

S. Pašalić

Julian Draxler je prema pisanju francuskog L'Equipea na meti Herthe, ali još neki klubovi žele da ga dovedu.

Španski Diario AS piše da je Sevilla ponovo pokazala interes za 26-godišnjeg Nijemca i željela bi ga u januaru dovesti na posudbu.

Draxler je 2017. godine stigao iz Wolfsburga u PSG za 36 miliona eura, ali ove sezone nema razloga za zadovoljstvo s obzirom da je upisao samo osam nastupa u svim takmičenjima.

Sada se navodi da je igrač Parižana ponovo želja Seville koje je i prošle sezone željela da ga dovede.

Nijemac želi igrati i na Evropskom prvenstvu narednog ljeta, ali su šanse za to male ukoliko ostane u PSG-u gdje je do sada odigrao samo nešto više od 500 minuta ove sezone. Dolaskom u Sevillu bi dobio veću minutažu i njegove šanse za nastup ne EP-u bi se povećale.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti