Dražen Bagarić brzo pronašao novi klub: Novo odredište rumunski FC Hermannstadt

Dražen Bagarić brzo pronašao novi klub: Novo odredište rumunski FC Hermannstadt · Saznajemo

Dražen Bagarić, koji je do nedavno bio nogometaš NK Široki Brijeg, pronašao je novi klub.

Kako SportSport.ba saznaje novo odredište robusnog napadača bit će Rumunija i klub FC Hermannstadt.

Hermannstadt je jako mlad klub, osnovan tek 2015. godine i od osnivanja bilježi samo uspon. Već je 2018. dospio do elitnog ranga rumunskog nogometa a u istoj sezoni zaigrao i finale tamošnjeg Kupa u kom je poražen od Univerzitatee iz Craiove. 

Iza Bagarića je relativno neuspješna polusezona u ljubljanskoj Olimpiji gdje se ovaj snažni napadač nije previše naigrao. Vijest da je opet slobodan nogometaš zagolicala je maštu nekih premijerligaških klubova, ni čini se, barem zasada, kako od njegovog povratka u bh. nogomet neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti