Dražić se vratio u Hrvatsku, Olimpic ponovo mijenja trenera?

Na Otoci krenuli u posao

Dražić se vratio u Hrvatsku, Olimpic ponovo mijenja trenera?

Samir Mlaćo

Skupština FK Olimpic održana je u srijedu u našem glavnom gradu, a Vukovi sa Otoke dobili su novo rukovodstvo kluba.

Novi predsjednik ovog tima postao je Damir Dizdar, a na Otoci će zbog teške situacije na tabeli gdje su na posljednjem mjestu odmah morati krenuti u rekonstrukciju igračkog kadra. 

Sekretar Adis Ibrišević potvrdio nam je da će sigurno biti promjena u igračkom kadru, a  Olimpic će se nekima od sadašnjih nogometaša zahvaliti na saradnji.

Jasno je i to da će za opstanak u ligu Olimpici trebati veoma kvalitetna pojačanja, a neizvjesna je i sudbina sadašnjeg šefa stručnog štaba Darka Dražić.

Dražić se nije proslavio na klupi ovog tima s obzirom da je upisao tri poraza, ali nešto više i nije bilo za očekivati, s obzirom na situaciju u i oko kluba. Ovaj hrvatski stručnjak jučer se vratio kući, a iz Olimpica su nam otkrili da je Dražić još uvijek njihov trener, ali da će se obaviti razgovori i sa njim, kao i njegovim potencijalnim nasljednicima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo kako bilo, na Otoci u zimskoj pauzi sigurno neće nedostajati uzbuđenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi