Dražić: Zaslužena pobjeda Širokog
Trener GOŠK-a Darko Dražić

Izjave trenera nakon susreta na Pecari

Dražić: Zaslužena pobjeda Širokog

Momčad Širokog Brijega večeras je u malom hercegovačkom derbiju protiv GOŠK-a slavila rezultatom 2:0.

U prvom poluvremenu obje ekipe su odigrale loše, a na prvu pravu priliku čekalo se do 45.minute kada Varea iz sjajne pozicije šutira malo pored gola.

U nastavku je Široki zaigrao mnogo bolje, a rezultat takve igre bila su i dva pogotka u mreži Nikole Schrenga. U 63. minuti sjajnim udarcem Širokobriježane je doveo Ivanković, a konačan rezultat postavio je Varea u 74.minuti.

„Čestitam Širokom na potpuno zasluženoj pobjedi. Mi smo došli da zatvorimo prilaze našem golu što smo u prvom poluvremenu i uspjeli jer nam Široki nije stvorio niti jednu pravu šansu osim one prilike iz 45.minute. U drugom poluvremenu smo se malo otvorili i onda nakon greške na sredini terena sjajnim pogotkom Ivankovića gubimo 1:0. Široki je do kraja odigrao rutinski i još jednom čestitam na pobjedi i želim im puno sreće u nastavku prvenstva.“, rekao je nakon utakmice trener GOŠK-a Darko Dražić.

Naravno, zadovoljniji na kraju je svakako bio trener domaće momčadi iako smatra da su njegovi izabranici morali puno bolje, pogotovo u prvom poluvremenu.

„Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme. GOŠK je ima kontrolu igre i morali smo praviti veći pritisak. Drugo poluvrijeme nam je olakšao Ivanković koji je postigao lijep gol jer smo očekivali da bi moglo biti i teže ukoliko ne zabijemo brzo. Kasnije smo mirno susret priveli kraju. Međutim, smatram da moramo bolje djelovati i ova stanka će nam sigurno dobro doći da popravimo sve greške.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Branko Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.