Drina dočekuje Borac iz Šamca

1. liga Republike Srpske

Drina dočekuje Borac iz Šamca

M. Jakovljević

U okviru 6. kola prvoligaškog karavana Drina je domaćin Borcu iz Šamca koji je posljednji na tabeli sa 4 boda. Zvorničani su uspiješniji jer su sakupili 8 bodova.

U utakmici za Kup RS, trener Mila Lazarević je izveo kombinovani sastav pa je doživljen poraz od Sutjeske iz Foče rezultatom 2:0.

"Taj poraz smo već zaboravili i okrećemo se prvenstvu. Dolazi nam Borac iz Šamca koji je startovao nešto lošije. To nas ne smije zavarati jer teren je mjerilo da se vidi ko je bolji. Ja vjerujem u svoje igrače, da mogu ponoviti dobru igru iz Prijedora i osvojiti sva tri boda", kaže Mile Lazarević trener Drine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi