Drina imenovala novog trenera

Zamjena za Bošnjakovića

Drina imenovala novog trenera

Nije dugo trebalo čekati da čelnici Drine iz Zvornika imenuju novog šefa stručnog štaba.

Nakon što je dosadašnji trener ovog prvoligaša Milenko Bošnjaković preuzeo Zvijezdo 09, vodstvo Drine je brzo reagovalo i na njegovo mjesto postavilo Aleksandra Vasića, koji je dobro poznato ime u Zvorniku.

Vasić je već imao priliku raditi u Drini kao pomoćni trener, i to u periodu dok se ovaj klub takmičio u Premijer ligi BiH, a također svojevremeno je tu i započeo igračku karijeru.

"Zahvalan sam upravi Drine, koja je prepoznala moj rad i dala mi priliku da se dokažem još jednom, ovaj put kao trener u seniorskom sastavu matičnog kluba. Situacija je veoma teška, ali uz naporan rad i zalaganje svih igrača, u koje vjerujem, i uprave kluba, mislim da možemo ostvari cilj, a to je opstanak u Prvoj ligi. Vremana nema mnogo, jer nas u subotu očekuje teška utakmica sa ekipom Kozare", izjavio je Vasić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Pozivam i naše vjerne navijače da nas podrže jer će nam njihova pomoć biti itekako potrebna. Želio bih da se zahvalim Milenku Bošnjakoviću koji je dobro radio i ostavio mi spremnu ekipu."

Drina se, podsjetimo, u prvenstvu trenutno nalazi na desetoj poziciji sa 18 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi