Drogba: Chelsea je moj prvi izbor

Drogba: Chelsea je moj prvi izbor

Edmir Škorić

Chelseaov napadač Didier Drogba nedavno je potpisao novi trogodišnji ugovor, a bivši igrač Marseilla tvrdi kako je bilo i drugih zanimljivih ponuda, no daje jasno na znanje da je njegov prvi izbor klub sa Stamford Bridgea.

Nedavno je trogodišnji ugovor sa Chelseaom potpisao Didier Drogba, a objasnio je i razloge svoje odluke.

"Mirno sam razgovarao s klubom i novim trenerom Carlom Ancelottijem, i mislim da je moje mjesto ovdje. Umjesto nove avanture sa nekim drugim klubom, odlućio sam se ostati u Chelseaju. Ova odluka bila je dobro promišljena i mislim da je tako najbolje za obe strane."

Nakon Mourinha i Scolarija, bivšoj zvijezdi Marseillea slijedi rad sa još jednim vrhunskim stručnjakom.

"Razgovarao sam sa trenerom i jasno je rekao što želi od mene. Mislim da to mogu učiniti i prihvatio sam izazov borbe za sve što sam postigao i sa Jose Mourinhom."

Također, napadač Obale Bjelokosti tvrdi kako je bilo i drugih zanimljivih ponuda, ali ipak, ostaje pri tome da je "Chelsea prvi izbor".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.