Drogba dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivnika

Iskusni napadač pokvario meč

Drogba dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivnika

Endin Čaušević

Fudbaleri Montreala remizirali su sinoć na gostovanju protiv DC Uniteda rezultatom 1:1.

DC United je do prednosti stigao u 20. minuti kada je nakon asistencije Kempa mrežu Montreala zatresao Mullins. Gosti su nakon toga pokušali da se vrate u meč, ali je Drogba propustio nekoliko dobrih prilika.

Upravo je Drugba u 81. minuti utakmice bio u centru pažnje. Naime, napadač Montreala je udario jednog od domaćih igrača nakon čega je dobio direktan crveni karton. Da stvar bude gora za Drogbu sve to se dešavalo na metar od sudije.

Ipak, Montreal je i pored igrača manje uspio da dođe do gola kada je Bernardello pogodio za konačnih 1:1 u samom finišu utakmice.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi