Drogba kao dječak sanjao Milan

Iako je sretan u Londonu

Drogba kao dječak sanjao Milan

Edmir Škorić

Chelseaov napadač Didier Drogba je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport priznao kako je kao dijete snajao da zaigra za Milan, no ipak kazao da je sretan u Londonu i budućnost vidi u dresu Chelsea.

"Kao dječak u Francuskoj sanjao sam da zaigram za Milan. Tamo imam dosta prijatelja, i grad je u kojem se mogu odmoriti baš kao u Parizu ili Marseilleu", kazao je Drogba, te nastavio.

"Serija A bi bila odlična za mene, ali istina je da sam sretan u Chelseau".

Drogbin trener ove sezone je bivši Milanov "coach" Carlo Ancelotti, a reprezentativac Obale Bjelokosti ima samo riječi hvale za talijanskog stručnjaka.

"Carlo posjeduje veliko iskustvo i sjajan je kao osoba. Zna put do uspjeha i dosta je ambiciozan, a to je prenio i na igrače."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.