Drogba Lukakuu: Pokazao si snagu, Plavci nikada ne odustaju

Poruke podrške za napadača

Drogba Lukakuu: Pokazao si snagu, Plavci nikada ne odustaju

Nakon što je u sinoćnjem susretu Super kupa promašio jedanaesterac koji je Bayernu donio pobjedu, mladi napadač, Romelu Lukaku je bio neutješan, a njegove kolege su se potrudile da mu pruže veliku podršku.

Među prvim Lukakua je podržao i njegov uzor, Didier Drogba 

“Penal ne promaše samo oni koji ga nikada ne izvode, a ti si pokazao snagu preuzevši odgovornost na sebe. Učiš, kao što sam i ja učio kada sam dobio crveni karton u utakmici protiv Barcelone u Moskvi. Samo nastavi naporno raditi i bolji dani će sigurno doći. Ti si Chelsea, ti si plav, a Plavci nikada ne odustaju!”, poručio je Drogba, a oglasio se i David Luiz.

"Nekada treba i izgubiti da bi u budućnosti pobijedio. Ti si, moj prijatelju, fantastičan", napisao je David Luiz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.