Drogba uspješno operisan

Južna Afrika 2010

Drogba uspješno operisan

Napadač Obale Slonovače, Didier Drogba, jučer poslijepodne je uspješno obavio operaciju ruke i putovaće s ostatkom ekipe na SP, ali je neizvjesno hoće li biti spreman za prvu utakmicu.

32-godišnji napadač londonskog Chelseaja je operaciju obavio u Švicarskoj kod doktora Michaela Gaillota i Ralpha Hertela, specijalista u ovoj oblasti.

„Operacija je prošla uspješno. Doktori, koji su odradili operaciju, kao i naši doktori u reprezentaciji, uvjereni su da će oboravak biti mnogo kraći nego se očekivalo. Naš savez se zahvaljuje svima koji su u ovom trenutku pružili podršku Drogbi i reprezentaciji“, objavljeno je iz NS Obale Slonovače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.