Famos u naletu, Bosna Visoko u krizi

Druga liga FBiH-centar

Famos u naletu, Bosna Visoko u krizi

Haris Zilić

Odigrana su četiri duela subotnjeg programa u Drugoj ligi FBiH-centar, a današnji program donosi još četiri utakmice drugog kola.

Kriza se nastavlja za Bosnu iz Visokog. Na startu nove szeone Visočani su upisali dva vezana poraza.

U drugom kolu jučer su poraženi od Borca iz Jelaha rezultatom 1:0, gol odluke postigao je Nuhanović u 59. minuti susreta.

Famos je u Hrasnici odigrao dobar meč i bio bolji od Usore sa 2:0. Strijelci za Famos bili su Gašić u 66. minuti koji je pogodio vlastitu mrežu i Cibra u 87. minuti.

Nakon nepotpunog drugog kola Famos je lider sa šest bodova i gol razlikom 7:1 i odmah su na startu pokazali da će bit ozbiljan kandidat za prvo mjesto i plasman u play-off za Prvu ligu FBiH.

Nemila je u finišu utakmice slomila otpor Ilijaša i slavila sa 1:0. Za pobjedu Nemile pogodio je Krehmić u 81. minuti utakmice.

Oglasi

U subotu smo vidjeli i jedan remi. U Brezi su Rudar i Žepče odigrali 1:1. Za Rudar je gol postigao Gljiva u 88. minuti, a za goste je strijelac bio Jukić u 29. minuti.

Nedjeljni program u Drugoj ligi FBiH-centar nudi još četiri duela, a sastaju se:

Baton - Unis

Igman Ilidža - Natron

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Moševac - Mošćanica

Kolina - Krivaja

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi