Druga liga FBiH - Sjever: Na tri susreta palo 18 golova, Budućnost kiksala

Postaje sve uzbudljivije

Druga liga FBiH - Sjever: Na tri susreta palo 18 golova, Budućnost kiksala

Edmir Škorić

U subotu je odigrano sedam suserta 23. kola Druge lige FBiH - grupa Sjever.

Zanimljivo, na dva meča rezultat je bio 6:0. U Srebreniku je Gradina razbila Lokomotivu iz Miričine, dok je u Mionici Bosna istim rezultatom deklasirala Čelić.

Edin Hasanbašić je zabio hat-trick za Bosnu, dok je Himzo Hevešević postigao dva, a jedan gol Kenan Arapović.

Šest golova palo je i u Malešićima, gdje je Mladost sa 4:2 pobijedila Seonu, dok je vodeća Budućnost u Odžaku sa ekipom Odžak 102 odigrala 0:0.Alen Šako, Ćamil Buljubašić, Beriz Šakić i Zaim Nurkić dali su po gol za tim Mladosti, a za Seonu su pogađali Zaim Mehanović i Amer Osmanović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U Kalesiji Bosna je sa 2:1 bila bolja od Svatovca, Radnički u Lukavcu od Mramora (1:0) golom Esmira Ahmetovića, dok su Prokosovići s 3:1 savladali Dinamo iz Donje Mahale. Za Prokosoviće su strijelci bili Haris Huskić i Jasmin Halilčević uz autogol Josipa Vincetića, dok je rezervista Marko Klaić dao jedini gol za goste.

Budućnost je vodeća na tabeli sa 47 bodova, Gradina ima 44, a u narednu subotu sastaju se upravo Budućnost i Gradina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti