Druga liga Jug: Mirko Jeličić na čelu liste strijelaca

Napadasč Sloge iz Ljubuškog

Druga liga Jug: Mirko Jeličić na čelu liste strijelaca

A. Beganović

Nakon odigrana četiri kola na čelu liste strijelaca Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Jug izdvojio se napadač vodeće Sloge iz Ljubuškog, Mirko Jeličić.

Sloga iz Ljubuškog je u prva četiri kola prvenstva osvojila 10 bodova uz gol razliku 15:3, a čak sedam pogodaka na svoj konto je upisao Mirko Jeličić, koji predvodi topnike Druge lige FBiH grupa Jug.

Iza Jeličića na listi strijelaca nalaze se fudbaler Kamešnice Ivica Jurkić, te fudbaler HNK Stolac Marko Raguž. Oba fudbalera postigla su po četiri gola u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Lista strijelaca Druge lige FBiH grupa Jug:

7

Jelčić Mirko (NK SLOGA - LJ)

4

Jurkić Ivica (NK KAMEŠNICA)

Raguž Marko (HNK STOLAC)

3

Braćić Andrija (HNK GRUDE)

Čaluk Aid (HNK KUPRES)

Grgić Marko (NK SLOGA - LJ)

Jurič Ivan (HNK TOMISLAV)

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Stipić Ante-Dario (HŠK POSUŠJE)

Zubonja Radenko (HNK STOLAC)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.