Drugi pick NBA drafta stiže u Metalac iz Valjeva

Darko Miličić se vraća košarci

Drugi pick NBA drafta stiže u Metalac iz Valjeva

Metalac iz Valjeva angažovao je nekadašnji drugi pick NBA drafta iz 2003. godine. Pogađate naravno radi se od srbijanskom košarkašu Darku Miliću.

Ovu informaciju je medijima u Srbiji potvrdio i Boško Đukanović, predsjednik kluba iz Valjeva. 

Naime, nekadašnji NBA košarkaš će svoj prvi nastup u novom klubu upisati naredne sezone u kojoj klub iz Valjeva, prema riječima predsjednika želi da izbori finale ABA lige i nastup u Euroligi.

Pored Miličića, Đukanović kaže kako njegov klub ima namjeru da angažuje i Aleksandra Pavlovića kako bi ekipa kvalitetom mogla odgovoriti željenim ambicijama.

Miličić će se očito okaniti pokušaja da postane MMA borac, ali će vjerovatno zaobilaziti kafane, što u posljednje vrijeme i nije bio slučaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.